Soms lukt het gewoon niet om met je kleintje een groepscursus babymassage te volgen. Dan is een privé cursus een uitkomst. Maar het kan ook zijn, dat je voorkeur ligt bij een cursus bij jouw thuis.
Tijdens een privé cursus babymassage kom ik bij je/jullie thuis zodat je kindje in zijn vertrouwde omgeving de massage kan ontvangen, zonder teveel prikkels en afleiding vanuit de omgeving. Tijdens de cursus heb ik alle aandacht voor jou en je kindje en is er volop ruimte tot het stellen van vragen.

Wat houdt de cursus in?
In drie lessen van 60 minuten leer ik je stap voor stap de alle massagetechnieken aan van de Shantala babymassage, zodat je je kindje van top tot teen kunt masseren. We volgen daarin je kindje en zorgen ervoor dat hij/zij zich prettig en ontspannen voelt. Ik geef uitleg over de verschillende technieken, waar je op moet en kunt letten tijdens de massage en welke olie je het beste kunt gebruiken. Na elke les ontvang je een document met de uitgeschreven massagetechnieken.

Voor wie?
Deze privé cursus babymassage is geschikt voor alle baby’s van 6 weken tot 9 maanden met hun ouder(s)/verzorger(s). Iedereen kan het leren! Ook baby’s die veel huilen, last hebben van darmkrampjes, onrustig zijn en zich overstrekken of baby’s die snel overprikkeld zijn kunnen baat hebben bij de massage.

Voor baby’s en ouders die een moeilijke start hebben (gehad), is de babymassage een mooie manier om het hechtingsproces te ondersteunen.

Slaapt je kindje als ik er ben of lukt het om een andere reden niet om de massage op je kindje te oefenen? Geen probleem, ik heb altijd twee poppen bij me, die het heerlijk vinden gemasseerd te worden. We volgen hierin altijd jullie kindje en genoeg is genoeg.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?
* Een flesje massage olie
* Uitgeschreven technieken per les